Левски е продал швейцарската си звезда Давиде Мариани, твърди novsport. Швейцарецът, който

...
Левски е продал швейцарската си звезда Давиде Мариани, твърди novsport. Швейцарецът, който
Коментари Харесай

Левски продава Мариани в ОАЕ за 1,4 милиона долара?

Левски е продал швейцарската си звезда Давиде Мариани, твърди novsport. Швейцарецът, който не стопира да бележи за " сините " от началото на сезона, напуща “Герена ” против 1,4 милиона $ в посока клуб от ОАЕ.
 Давиде Мариани от Левски: Чета играта, почитател съм на Юве
Мариани, който стана воин с двата си гола за успеха над Ботев Пд с 3:1, към този момент си бил взел сбогом с всички от тима. 

Във вторник Мариани пътува за Емирствата и сигурно няма да играе в реванша с АЕК Ларнака от Лига Европа. Специалистите са безапелационни, че финансовата договорка е отлична за Левски и няма място за вайкане.

Очаква се в идващите дни Левски да оползотвори парите от прехвърлянето на Мариани и да притегли нови футболисти, които да оказват помощ на треньора Петър Хубчев в борбата за купата в България.

Моментът е доста подобаващ за произлязъл трансфер, защото “сините ” са пред отпадане от Лига Европа след 0:3 против кипърския АЕК Ларнака. В същото време Мариани демонстрира възходяща форма.

Самият футболист отклони въпрос за негов трансфер след мача с думите, че “има контракт с Левски ” и изрази вяра тимът да направи знамение в четвъртък против АЕК.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР